FOLLOW ME

April 23, 2010

Super Duper Yummy My MOM

Mak oh mak!! mak pun main boling RM2 kah?…..tapi mak tak main strike bunuh @ bunuh strike kata aku dolu, Cisssss, Zairy gelakkan aku sampai laaa ni

hermm… mak powell lah! bila men biasa2 mak nak sampai 190 pun payah.. menten 170 jek.. powel gak tu.. aku? agaggagaa…. turun naik turun naik macam apo tah! hik hik.. Bila lawan RM2 ngan acik ngan abah.. bukan main mak yer… bantai 19 ke 20+ uyooo power ranggers pink tuh! cayalah mak.. klu la abah n mak nak masuk liga, along da boleh buat 1 team femili dah. mak, abah,along, naza, adik,nadia, sara, zamri.. huhuh.. tapi korang suke men tonoment on the sport dapat dwet. Tahulah korang power… semoga korang trus suksess ek!
INILAH sebahagian femili aku, gile men boling semuanya… tapi bukan ‘gila’ wakakka chaiyook!!

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design