NUFFNANG

FOLLOW ME

SMS dan CALL (",)

Monday, April 26, 2010 0 Comments A+ a-

SMS
susah ke nak jawab SMS ek?
mahal ke nak bayar SMS ek
lama ke nak jawab SMS ek

CALL
bile call tak jawab
bile call tatau nak cakap ape
bila call jadi Miskol
bila call senyap
bila call.......... x angkat, itu membuatkan aku hot$.

hah, menda ni umum. Hari ni, dah 6 sms aku hantar kat orang² yang berlainan, sorang pun tak REPLY lagi. Dat's y aku post segment ni.
marahnyer......................

*Haku plak, pantang dapat SMS. Dengan segera aku reply. klu Fon ada kat tangan.....* .... (",)

manusia itu tak sumenyer sama.....Okkkkkk .. SABAR jek la