FOLLOW ME

April 30, 2010

S a b a r k a n * A k u

Aduhai, Astagfirullahhalazim. SABARKAN hambamu ni. Sabar aku ada limitnya.
Aku tahu aku kena banyak sabar bila nak ajar orang. Terutama bab $$. Bab mencari $$. Tetapi................ aku pun manusia, aku pun ada tahap sabar aku, aku pun start from ZERO. zero dear! zero my dear!! ...........

Aku pun tanya gak pada upline. Tetapi, aku tak tanya from A to Z. How to login? How to Active? How to bla bla bla....... Sebelum kau juin, kau tak study dulu ker? Tu larrrrr orang nak buat extra Income. nak buat gak.... Tapi.. kalo macam ni,. aku naik FED-up. Kau belum buat biz ribu² or ratus² sayang. Baru Biz RM20 yang simple, tader pairing. U buat. U dapat duit. U tak buat, u tak dapat ape. Once orang juin, minta derang 'login', 'klik aktifkan keahlian', n then sms u the deatils bout payment. Once u dah dapat SMS or mail, u 'login' n then 'klik lihat dan aktifkan keahlian donline' then 'klik aktif' DONE.

Aku rasa dah more then 8 times aku msg ajar how nak buat sume step tuh. Tapi, stil msg n tanya aku lagi. Aduhai. Dalam bahasa apa lagi aku nak explain ek? .................

Aku naik fed-up ngan sikap orang yang nak cari extra income. tapi dalam diri penuh ngan sifat 'M' .

To My upline, kalo aku pun buat camtu kat kamoo.. M sorry. Aku faham dah perasaan sebagai seorang upline yang kadangkala leh over STRESS.

* Skang aku rasa nak pi terjun tiruk kat kolam penuh ais.. hati aku Hot$

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design