FOLLOW ME

April 28, 2010

NganToKnyer haku.............. Zzzzzzz

Subhanallah.. tak tertahan² dah mate haku ni.. Aku duty kaunter hari ini, pastutnya ngan 'S' .. tapi dier ada kursus apo tah. abess? Sape replace? sape patut ganti? patut tak ader orang ganti? patut ke jaga sowang²?. IN case nak ke toilet ke? ape kers... HOW??

Lepas tangan? i dun noe lah.. sekurang²nya ada lah bekap. Klu tak full time jaga like me 8-2 p.m, start 10-1 p.m pun okkk...... aku ngan teruweeekkk sane, teruweeekk sini.. memang tak selesa lah nak entertain student sowang². Ekceli aku tak kisah pun jaga sorang² kalo aku Fully healthy. ni, dalam keadaan sekarang, memang Penunggu tandas yang setia... so.. lu orang pk lah sendiri bape banyak kali aku g melawat 'Mr tan'.. dah la jauh ke belakang.........

So, terpaksa lah aku meletakkan sign ' SILA tungu sebentar' yang ditulis guna pen merah serta kertas A4 yang dilipat 2. asalkan customer taw aku g mana. klu datang kaunter ni kosong, dah sah² aku kena banned.............

Sabarkanlah haku.. skang baru jam 11.11 minit pagi.......mahu menempuh beberapa jam yang sukar............

2 comments:

~emma~ said...

jom tido..ngantuk jgk nie..huhu

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

jom jom :) aku dah selamat dah..........

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design