FOLLOW ME

April 23, 2010

Nape NgaN Bra PiNK?

Aku nak story sket..sket jek tak banyak….
hurm.. Bila pakai baju kaler cream…. so. OKLAH! aku pakai.. 1 set CREAM . Then, aku rasa baju Cream aku ni tak la JARANG BEBENOR. Melainkan MATE² NAKAL yang TEROPONG @ SCAN melampau..


Adeh!! Nak dijadikan Cerita.. aku Keluar jap dari opis, g menapau makanan.. lapo ni..momy tak mamam pagi pun.. nanti Baby majok huhuhu Sampei kedai makan tu, ada la 2 table penuh ngan ‘mamat’ .. aku wat bodo jekla….. selalu wat pandai.ni wat bodo lak!
Herm.. pilih² menu…. sedapnya meehoon goreng tuh….makan ngan ayam goreng.. hik hik . OK! ‘acik! saya nak ni!! ‘ Then, ‘acik! bungkuskan saya air teh ais 1 eh’ .. = makcik ‘ok dik, kojap yoooo ‘
huhuhu.. sedang aku duduk tunggu air.. macam lama jek tunggu…. walhal order 1 air jo.. herm, sekali kedengaran dialog ni :-

pembungkus air : mak! ni air sape mak?
tukang jawab dari mana ntah : tu akak yang pakai ‘BRA PINK’ tu!
keypadLOCK n CisDEL tol lew

cantek² baju yang aku pakai, BRA jugak yang korang skodeng………. adeh!!! memang jenis SCAN dalam nie………….. perghhhh!!!! Herm.. lepas dengar jek jawapan dari ntah mana tuh, apalagi!! bro 2 table yang aku wat bodo tu, dengan pantas memusingkan kapla.. SIOT jek…aku amik AIR, bayar n BLAH…………….

MORALNYA : ko pakai la apepun…..pakai SOPAN pun owang SKODENG, pakai SEKSI lagi la KENA SKODENG………

” aku rasa, baju aku tak jarang, n tudung tak singkat ‘ .. mbe nampak tali bra belakng.. hummm.. skodeng la.. skodeng pun bukan dapat ape.. ‘
’ Aku pun skodeng gak’ wakakakkaa


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design