FOLLOW ME

April 29, 2010

:: Makannnn jek kejeeee :: ♥

MAKAN SEMALAM PETANG ♥
Makan jeklah keje aku skang ni. Berat tak naek² pong. huhuhu..
Semalam petang, sebelum E.suami pergi ke tonoment boling di Seremban Paradenya, En.suami ajak makan dekat restoren tomyam... En.suami ajak try menu tomyam 'poktek'. Aku penah dengar name itew, tapi tak penah mamam. ahaha.. sebeb aku bukan seorang pemakan, aku seorang pemilih bab makan². Tapi, klu makanan tu fav aku, aku mamam sampai tak henggat orang lain. hoho (",) .. Sedap gak tomyam poktek tu, ada ikan, lala, udang galah! udang galah weiiii... pastu sutun.. * terasa cam makan kat tepi laut jo.. ngeeee...

MAKAN HARI INI ♥
Ahaha!! biasalah..time bawak budak ni macam² mintak makannya :)
MAKANYA, hari ini, Puan ajulaa sangat teringin nak mamam mee goreng mamak dekat area Nilai Lama itew..... Pagi tadi En. Suami bawa ai g mamam sane.. uuuuuuuu dap dap !! yummy :) Maceh ek Encik suami. Petang ni, aku nak ajak en.suami g mamam lagi. Mana ek? Kenny Rogers ar plak.. haha.

So....marilah kita menTMOKkan diri Okkkkkk

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design