FOLLOW ME

April 23, 2010

LigabUMI

29 Dec 09 – Ligabumi Team Beta vs Team Jangan Pandang Belakang Aku.. huhuh, nama… kan main. klu nak pandang gak!!! camne? hahhaa

Erm.. semalam, aku menurunkan player terhebat [ yeke ] wakkaka.. hebat la dari aku yang cap ayamss nie… Erm… siapakah player terhebat aku tue?… Naza (my huby) , Bekas El-Kapitan (Ariff) dan Amar (tomeyyy) hahaha Siapakah kapten baru?.. AKU la.. AKU nak gile koser plak… wakakkaaa…..

JoKinG Ar GuYs!!!.. wa tak camtue.. wa baik key.. kekekee…
Abes!! Dah El-Kapitan Ariff majuk [ majuk ke ] ?? .. tanak jadi kapitan agi. pening katanya.. so.. dia pun Pass Up kat aku.. So.. Aku daripada Setiausaha yang tak bape nak setia nie.. terima jekla.. DENGAN SYARAT!! ex Kapitan bantu aku!.. Setakat ni, Ex Kapten memang bantu pung.. macehhh Kap!…


Kesimpulan Game semalam : Team Beta n JPBA Draw 8-8. hmm.. not Bad la.. asal jangan KALAH!.. hik hik… erm.. Dah berusaha.. nak wat caner klu bola tanak g poket kan?.. lainla klu der remote..hohoh [ lebey suda]… erm.. Pakcik team HPR tu lak kecoww je nak tau Beta wins or loose.. cehhh!!! awai gi Pakcikkk………. Nampaknya team lain pun dah semakin gerun ngan Team Nobis Alpha n Beta nie… Chaiyook!!

Minggu depan lawan team BDNers.. Jangan ambil mudah! Derang mesti nak balas episod 16-0 yang korang dah kenakan! so… Skyfura,Kaka n Amin.. Beware.. n do the bestttt!!!… klu fes game korang MALATOPS… tunggu jek laaaa apa aku nak bagi…


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design