FOLLOW ME

April 23, 2010

Lemau & Lesu

Hmmm, satu hari lepak uma.. Ingat petang tadi nak g sokong mak masuk tonoment boling. LAst-last tertido atas sofa sampai kol 6.30. Hmm, rasa lesu dan letey je badan ni. Nak kena makan supplement kot.

Masa lenaku tidak cukup. Hari Selasa, sudah pasti. Coz aku dan huby akan ke KL Megalanes support team ligabumi, After that, kitorang trening pulak. Dah tentu-tentu sampai kol 12. Sampai uma kol 1 lebey. Iron baju sume, mau kol 2 tidow.. huhuhu Hari-hari biasa, aku pasti tidow lambat.. paling awal pun kol 12. Sebab menjalankan bisnes online. Klu tak online. camner bisnes nak gerak.. kan?… hmmm.

Itu jalan yang aku pilih, so.. jangan mengeluh!! Fokus!! Yang seronoknya, bila dapat hasil dari bisnes tu, alangkah bestnyaaa, hilang letey sume..
Malam ini, aku nak tido awal. [konfem awal ni] lepas aku menulis blog ni je, aku nak bumpp..Aku nak semangat baru, mood baru pergi ke pejabat sebab itu adalah sumber rezeki utama aku dan keluarga. Kena jaga keberkatannya.. betul tak? .

* Aku cuba menjadi seorang rakan yang baik buat teman-temanku, tapi jangan perlekehkan aku*
NItee 0ulsss………

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design