NUFFNANG

FOLLOW ME

Keletihan melanda ai

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

Aku sangat letey hari ini,… Tidow lambat….[salah sendiri] hahah , Bangun awai…wat sarapan sume.. start jam 9 pagi aku mulakan aktiviti mengemas uma,.. start dari tingkat bawah duluk.. Mata ni ‘pantang’ nampak semak la… ‘ikut perangai mak la nie’ heheh
Pas abis mengemas, sesi masak-masak plak.. hmm penat juga d=jadi surirumah tangga sepenuh masa… Kalau huby mampu.. aku nak benti kije.. Dok uma jaga femili.. aku pun leh tambah income dengan buat part time biz.. Tapi sayang la plak, dah 10 tahun aku kije. Aku malas nak hadap perangai hampess n diktator. Aku lemas! . …
Up sket la… hari ni ada rasa sikit lain macam,,, macam2 ada dalam pale otak aku!.. itu ini, begitu begini. Ingat nak kuar men boling, itu pun tak sure lagik, bdan letey kan……kang kelaut lak sume .. huhuh… Thanks la fren, dok layan sembang kaw-kaw semalam. ilang sume tensen.. hehe..