NUFFNANG

FOLLOW ME

KaN Da DeletE

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

Hurm … bagai diminta²… aku tak suke nak ‘mendelete’ kawan² fesbuk nie. Naik Bosan pun yer nak entertain sowang². Dah la ada yang gile .. lebey kurang cenggini conversation aku n dak tu. DAK ke? dah tua kot ..
——————————————————————————————————–
LINE A
Incik A : single? (salam tader ape tader)
Me : nope! Married!
Incik A : Be my Lover (gile!)
Me : ???
incik A : i Need Ur Kiss n ur Hug, looks so hot$ (Demm Crazy!)
Me : ??? Soory – Tak BERMINAT a.k.a NOT INTERESTED! tq
——————————————————————————————————–

LINE B
Mr. L : Hye dear (sama gak! tader mukadimah salam)
Me : hye
Mr. L : Miss u lah ( who r u? aku kenal pun tak!! nak miss, miss!!)
Me : sorry, Bizi
Mr .L : eleh! seombong! macam lawa.. (ok. klu camtu! ko terhegeh² kat aku pe jadah? )
Me : whutever!
——————————————————————————————————–
Line C
Mr . W : mornink syg.. (huh! syg?? errrrrrr )
Me : mrnk
Mr. W : I need ur pix to lan*** ….. (korang pk la sendiri .. apehal tetibe? lam FB gue.. mana ada pix open².. ni mesti imaginasi lebey! )
Me : ????
——————————————————————————————————–
Hmm, macam² perangai kan ? Tambah plak fen dah 5000 ni. lagi lah. Aku nak amik sikit masa n ruang lah. Untuk aku wat sesi ‘PEMBERSIHAN’ Fesbuk aku… Sori pada yang BAKAL aku remove. aha!!
Tujuan utama aku buat fesbuk for BIZ. Not for SCANDAL.. Watch Out!