NUFFNANG

FOLLOW ME

Kak SIti n Her TwiNs

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-



Kak Siti Aminah:
Alhamdullillah… yang pakai tudung pink tu, kak siti. Ex staf kat opis aku skang ni.. aku taw dia preggy kembar.. beshhnyer hurm.. seminggu lepas, pun dapat berita yang dia da lahirkan baby twin.. somelnya Ya Allah…..
Kembar seiras aku rasa, sebab aku tengok pix sama.. Bestnya kalo aku pun dapat twin.. nak g check la.. hati ni kata twin, but tanak demand. Apa yang Allah nak bagi, kita terima . ahak$
nilah nama si comel tu..
nama dia Mohd Hadif Qayyum & Mohd Hasif Qayyum yg baru berusia 11 hari.. Tahniah kak siti.. tahniah tambah koleksi hero. rasanya sume anak kat T lelaki yer.. dah 5 owang.. ahaha… kena tambah lagi bagi cukup team bola
Insya’Allah ada kelapangan saya datang jenguk kak t ek.. nak gak geget² pipi dak tomei dua owang ni.. ahah, lagi kecik la mak dier.. nak jaga sume hero.. MURAH rezeki kak T sekeluarga.
AMIN, AMIN, AMIN………..