NUFFNANG

FOLLOW ME

JeleS ker ?

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-


Hmm, manusia macam² perangai… naik nyampah pun ada nak layan.. nak kata jeles? mungkin YER. pastu merendah²kan orang lain..
sukati aku la nak post status aku ape.. lapo ke, beli henpon ke beli umah ke, demam ke makan ke.. agak² tak suke, REMOVE! aku tak kisah.. aku ada banyak lagi fren request yang nak aku approvedkan… kan aku da REMOVE ko.

Aku ade 907 lagi fren req menanti tuk aku approvedkan.. elok gak ko wat hal. senang idup n keje aku tak yah pilih² kawan mana nak aku remove. Aku wat fesbuk for suke², bukan nak tunjuk².. kalo ko BERNIAT cam tu n MENUDUH aku camtu.. lu silap BRO. aduhai… ada aku cerita BRAND hp ape aku TERbeli? Bape RM aku BELI? tader kan? .. so? what type of human la u ni…… negative ngan orang memanjang.. n BILE yer? Aku TERIMA nak jumpa ngko??
4 ur Information OKkkkk………..aku dah lama stop buat Hypro.. ko dah jauh ketinggalan… aku malas nak gado.. n aku ucapkan selamat maju jaya ngan Score A ngko. aku tak doakan yang burok² untuk kawan. .
(nak menyumpah pun ada, tapi teringat kata² kawan ‘tak manis u bersikap camtu’ okkkkk!! sabarrrrrrr)
moralnya……jangan menunjuk bila update status…. aku menunjuk ke? adoii pelik lak aku..