FOLLOW ME

April 30, 2010

(",) J . U . M . A . A . T

Assalamualaikum....
Semoga semua mendapat rahmat dan berkat hari Jumaat. Amin, Insya'Allah.
Pagi ni tader ape sangat nak share. Cuma short story bout yesterday, Sesi makan Ayam panggang Kenny's Roger ..@ Jusco Seremban 2

TERbeli Handbag
TERbeli tudung
TERbeli kasut

hoho.. sume pakat² TER. (",) bijak! bijak...anak cape lah ni! hee...
Singgah dan melepak dekat kedai buku ..... Aku tertarik dengan beberapa title buku yang sempat aku skodeng n Candid Pix. Antaranya

'Abang, apakah salahku? ~ saat cinta suami berpaling...... (akan aku beli n bace)

' Perempuan, Jutawan dan.......... ni pun macam best. nanti aku haplod sinopsis buku ini yang aku SNAP .. :)

n last for sharing

' Guide to Online Business.....aku kena bace sambil berteman kamus BESTA :) gunakan kemudahan yang ade... English aku .....haha, aku faham la, nak explain kat orang tu..... 5 tahun.. wakakak

Ok guys.......Have a nice day.......... :)

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design