NUFFNANG

FOLLOW ME

Sekadar Luahan

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

hmm, apabila kita gembira, ada je orang nak borak ngan kiter, nak layan kiter nak jaga ati kita. Bila kita tak gembira, bila kita moody, bila kita tensen.. takder plak yang nak sama-sama berkongsi masalah kita. Hmm, baru aku faham. Tapi kita ni manusia kan?. Tentu ada rasa sedih, gembira,moody,blurr n macam-macamlah. Aku cuba untuk mejadi ‘kawan’ yang terbaik buat semua sahabat-sahabat aku. Tapi tulah, bila aku rasa aku sorang.. memang aku keseorangan pun…

Herm.. semoga aku leh jadi ‘kawan’ yang baik lah pada kalian, honestly memang rasa terpinggir dengan ‘certain’ sikap korang. Hmm, mungkin adalah sebabnya korang layan aku camtu. Aku terima je. Hmm, sunyi nya malam ni.. jiwa pun kosong, macam-macam aku fikirkan.
Suami dan anaklah tempat aku nak luah semua, tapi… aku still ‘need’ a frenz, a gud frenz to share. Yang ada ..rasa makin jauh.. yang nak dekat dengan aku, aku takleh terima cara ‘dia’. So.. selayaknya lah aku sendiri