FOLLOW ME

April 23, 2010

Happy ..." Ngapaeng?? " (",)

Selamat malam teman-teman…
aku sangat-sangat sibuk seharian ini.. Dengan payment, dengan business dengan itu dengan ini… Herm..Alhamdullillah, semua selesai suda… Hepi ending la today.. hoyehh!!!!
Jam 5 : Hepi la… prospek business ym.. ! perghh tambah rezeki lagi hehe Mekasih bro.. trust n joint me..
Jam 6 : papa pulak belanja aku makan western food… makan black pepper chicken chop! wallllahhhh!!! lazatsss… nampak papa hepi je… urm.. aku rasa sebab dia dah tak yah ulang alik g KL dah.. so.. tado la penat .. [mbe lah]… ke??? … oh no!!! tidak.. my huby is lovely n caring.. sume share.. kitorang memang open minded.. nampak awek cun, sama-sama skodeng.. hahah



Jam 8 malam : sesi lawan karom ngan papa dan apis!! arghhhh!!! mama kalah buat kali ke 18 ratus! oh tidak.. memang aku tak reti leee nak men jentik2 ni.. jentik orang pandai…. adoi.. kena training banyak lagi nieh… hihihih


Jam 9-12 malam : sesi melayan prospek, dan melayan fb.. gugugug.. papa dah lena kat sofa bawah.. keletihan la tu.. sambil nak tunggu game the blues, last2 tv tgk papa… hehe…
Terima kasih kawan-kawan.. tolong aku carikan nama watak katun street fighter.. tunggu kejutan aku eyh!…. Terima kasih juga menghepi-hepikan aku.. lama sudah tak layan gelak.. ekekek…


Oklah, gtg.. esok ada bengkel fail meja… so.tidow awal.. klu tak.. KONFEM wa tertido lam bilik bengkel……makan free lagik.. fuyoo.. jimatss seh

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design