FOLLOW ME

April 23, 2010

Game ayam$$ *^&^%$%^#!!

Adeh!! tularrr ………dah tado jiwa nak turun memboling malam ni, turun jugak. Kan dah men cap ayams! Marah betul aku.. Poket, Split, Poket Split.. Easy spare.. buang yer ..hmm.. ajula, ajula.. ape nak jadi nie.. huuh, game terburuk rasanya. Masa tening khamis tu, elok plak aku main, maintain jek 17++ . Marahnya!! Marahnya!!! Marah pada diri sendiri. Tatau laa.. awat! hmmm tensen gile gue.. aku ni kena hantar g kem motivasi kot. adeh! Mental tak kuat dowh!! …cepat give-up…hari ni jek gile banyak SPLIT dapat.. cisssssssssss … tensen aku! tensen aku!! haih……tak terkira split yang dapat…. hummm… takpe.. Nex siri.. perbaiki. Mbe sebab aku letey kot…
Kapten Ariff, Thanks.. dapat gak kita selane… n TQ daftarkan saye.. Maleh saya nak g konter tue… hik hik, u now y… gagaggaa.. Zairy, thanks cool down akk… huhu.. dah cam ‘tenuk’ ek.. muahahaha……..alahai… klu leh tanak ingat dah game tadi.. cam haremmmmmmmm


Kaka, Thanks bagi present tuk Hafiz ek. huhu, hadiah aku? tado?…….hahhaaa.. Tahniah la genk spinner.. wins 1 series mbe… hehe, Tahniah gak kat Kaka, wins special game (9 pin tap), Tahniah gak kat Zairy, wins 1st bowler (male) buat 6 strike in a row… AKU? champion SPLIT malam tu.. Ratu split gagaga..adeh!!!! sadis nyaaa………hmmm Nak tidow laaa.. penat sume badan nie mengenangkan game cam ayams tue.. hahaha.. Nite oulsss

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design