FOLLOW ME

April 23, 2010

FrOM My HearT ♥

Salam sayang buat semua.
Aku serabut! tensen! pening memikirkan tentang panggilan. Panggilan apekah tu?.. Klu panggilan hangit aku leh lagi sabar. Ni panggilan yang tak sepatutnya. Kalau ‘kau’ tu kemaruk sangat nak ber xxx pi cari bini, jangan kaco wife org lain. Aku tak suke. Aku tak kenal ‘kau’. Aku tak tahu pun apa yang ‘kau’ nak sebenanya. Aku rasa ko ni gile !………… Esok aku ke balai polis wat report. Ada 3 no ‘kau’ pada aku. Aku dah tak tahan dengan perangai mcm ni. Pls la, jangan kaco aku lagi dah. Tade kene mengena weh! pls pls pls. Gunakanlah saluran internet untuk buat sesuatu yang berfaedah. Aku takkan tertipu. sowi.

My Frenz out there, im really needs ur support. Feel so down rite now.. Moody n blank. What should i do?…………. :( omg!!

Dah la ada 2-3 org kawan FB duk memekak, cakap aku ni, semua benda nak citer kat fb.. salahke?….ada aku citer pasal aku nak mandi, nak ape sume?.. ade aku letak pix tak pakai tudung dalam tu? ade ke profile aku kaco idup korang?.. tade kan?. Ade aku kisah?…….so.. jangan ‘kisah’ pasal fb aku, My personal page. Tak suke jangan tgk beb! agak2 dosa korang jadi sebakul kot bile bace status aku, aku suggestkn ‘tutup’ je fb korang. Aku berfesbuk just for fun.

Apehal macam2 masalah jadi minggu nie yer.Aku jadi patah semangat. Nampak je aku ni hepi2.. hakikatnya ‘tidak’. Dalaman aku ni, penuh ngan persoalan yang tah pape… Arghhh!! kamon ajulaaa… mana ajulaa yang dulu?……takyah amik pot sangat menda remeh ni.. k dear?……….:)

To frenz : Sowi, klu my posting ni banyak melalut. Aku hanya luahkan apa yang terbuku dalam hati aku. sorry again…………..


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design