NUFFNANG

FOLLOW ME

FokUs!

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

♥ Adeh…….. ♣ aku sangat letey.. mate aku sangat letey ♦ melihat nombor² untuk buat payment ni… • aku tak lunch today… hari ni kuar sarapan ngan kawan². ♠ Dapat makan roti sardin garing feberet… • Tq Pija, Hezom, Ali n Yus.. hehe ☻ Erm… Fokus nyer pasal.. wat keje.. Akhirnya siap semua keje aku ‘untuk pagi ni’ … skang jam pukul ♠ 1.50 p.m aku baru rest…. ◘ sejak kol 10.00 pagi tadi, aku fokus ngan kije.. • sape² tegur aku kat ym tu, mintak sorilaaa eyh…… tak sempat nak layan lah☻ Hari ni aku betul² nak fokus keje… Singgah Fesbuk pun jap je… intai² jap.. then out… ◘ … hehehe…. Sape² nak kecik lubang idung pasal aku tak reply ym tu, aku takleh wat ape lah ea… ☻ kowang yang nak sentap ngan aku.. aku rilex je.. ♥ aku memang betul bz. ○ takkan kowang tak kenal aku.. klu aku tak bz.. aku la orang yang paling susah nak stop chatting hahah ♣ .. so. minta maaf la .. lagi sekali minta maaf…. ☻ .. ok ok…. tata.. nak solat jap.. then nak sambung kije… merapu? ♥ haha, next time……… heheh
:: aku la update:: ‘ semuanya aku nampak duaaaaaaaaa.. gagagga’