FOLLOW ME

April 23, 2010

FesBuK

Fesbuk ♥
Wall aku, Personal aku
Suke aku la nak letak ape pun. Pix apepun..
Suka aku la nak delete ape pun
Suke aku la nak hide ape pun.
tu pun nak bising?… ai remove kang
Suke ai la nak buat ape.. nak post banyak kali status pun.. ianya FREE.
kalau lu orang tak suke.. BLAH!.
aku baru 6 bulan guna fesbuk ni.. Thanks FREz yang added aku n approved aku.. dah 17++ Frenz aku.
Kita sharing Info yang berguna kay.
Sowi klu status aku salu ‘menyemakkan wall’ lu orang………
tanak semak.. lu orang remove aku..
ape de aku kisah… ‘ajulaa tak kisah beb! ‘ ♥

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design