NUFFNANG

FOLLOW ME

Duty Kaunter daaaann Episod Merapu..

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

Erm… cam biasalah, sebulan sekali mesti kena dok kaunter, menjaga kaunter, menjaga student dan lain². Aku enjoy jek.. tak yah pening dok opis. Leh layan merapu ngan genk² yang sengal.. haha

Mengong arr Tanggang, Ariff , n Kaka De Rempit’s ! haha.. gile koser mereply dekat fesbuk.. haha..layan gelak aku sowang². cet! .. si Zairy plak dok bagi teka teki kat aku.. gile lama tak bagi, tetiba bagi la plak… hmm

soklannya ” binatang apa yang tak pernah duduk” .. cuba korang bagi jawapan?……… lol* … agak² ape jawapan eyh?…. hik hik…
Sembang bisnes ngan upline.. dia soh teruskan promosi kije, yang pending payment tu, lantaklah….biarlah derang… ader rezeki, adelah ye tak? hmm Cool n kena positif!
Kaunter :
Ade je la perangai student yang menyakitkan hati. Sulah tahun 2, ape sistem yang library ade sume tatau nak gune. Adeh! .. Nasib baik aku cool hari ni.. Dah le aku pakai blouse kuning…haha… memang sujuk aku hari ni, tado nak marah² student. Lex je. layankan je… hmm…
yey! waktu keje dah nak abessssss jam 2. Leh lepaking kat opis sambil wat kije sambil Fesbuk, sambil chating.. muahahaha…..