NUFFNANG

FOLLOW ME

CikeN CoP ini malam..

Saturday, April 24, 2010 0 Comments A+ a-

Jam 10.45 malam..
laparnya.. tadi jam 8 dah mamam nasi dah. Huhu, berat aku dah naik 2kg. Baru awal-awal preggy weh. Memang gile banyak aku makan. Aduhai.. Takpe. Dis time preggy, aku rasa dilayan bak puteri raja. Chewaah.... Ni baru starting ya. Jangan cepat rasa puas hati. Masih ada 222 hari lagi. Lama tuh.

Tak teringin nak mamam pape, tapi ......... bile sampai jek Adam Western Food tu. Tekak ni tetiberr jer nak mamam Ciken black pepper. aha! Fresh orange 1 okkkkk....... Papa plak order Black pepper Steak. Budak yang ambil order tu pun ulang apa yang we all order. Oklah, bab aku n apis punya. Time sebut menu papa, ni yang keluar...... nak tergelak pun ada..." Abang order Blackburn Steak kan" haha... mana datang BLACKBURN da yang...... time ni memang ada game bola........hahaha... tapi yang pastinya bukan team blackburn yang main.. :D, Tunggu punya tunggu.. menu sampai........ nasib baik MENUNYA betul... sebutan jek salah...... ok lah tue...:)
Nyum nyum nyum........ dapnyerrrrrrr ...

Skang dah jam 11.55 p.m. Ingt nak sembang jap ngan my fren. Tapi dia ntah kemana, lamanya tak borak-borak ngan dier. huhu, takpelah.. asalkan dier sihat pun dah okkkk bagi aku.

Ok guys.. gtg... kena tidow awal malam nie. Esok seharian aku di Tempat boling. Menjadi pembantu kepada huby aku. So...... bawa lappy n smbil bantu, sambil Online... 2 in one.

Nite.