FOLLOW ME

April 23, 2010

CeloTeH

heee. mata dah ngantuks, tapi aku stil nak berblogging. Sementara semua masih ada dalam pale ni, baik kasi keluaQ. Baru true n sweet n sour from my heart ♥

LEPAKING$ umah MERTUA n SATE n PROPOSAL

Beshhh!!! ♥ Femili huby sangat rock$ n soprting$. hik hik.. terbaek.! Mak mertua ku plak selamber rock$. Tak kacau idup anak dier, n tak ambil port hal kami anak beranak.. caiyok² mak mak mertua moden nieh heee
Cukup tak satey tu agaknya yer? AKu tapau 40 cucuk satey ayam, 20 cucuk satey daging, 20 cuck satey perut. 3 pek nasi impit.. Alhamdullillah, kenyang suda… tambah plak seronok borak² ea. Berselera la sume makan heeee Aku pun tumpang hepi bile sume owang hepi…

PROPOSAL bengkel FB + APPLICATION + Money $$

Yahoooo!!! siap pun akhirnya proposal aku! heee senang je upenya nak buat pun.. hak hak hak… Ape eh application yang aku buat? oh!! ‘ Application Jom SMS’ ….. besttt ! ni pun idea dari Ana, adik ipar aku! aku ni blur² sket nak pikior.. haks. ThanX ana… Tak sabar nak tunggu hari bengkel.. nak belajar macam² perkara… mesti besttt !

SMS jam 1 PAGI

hua hua hua.. Tanggang Nobis upenyer msg aku! Nak tanya pendapat aku ttg nama baru ‘ umah baru’ we oulss . Mana la aku der idea.. nak spontan. haha
Ni antara SMS beliau n aku jap tadi. Nasib baik HP silent. Klu tak. mau menjerit HP aku.. wakakaka… weng$$$

Tanggang >♣ ’Boleh tak, nak jadikan umah ko sbg ‘club house’ untuk presentation session untuk forum baru nie? . Bab makan² t kita pot luck..
aku ::♥ Boleh! tade hal.. Roger aje…. Aku bru balik soping n eating nieh
Tanggang >♣ Eh! ko tak tanya naza ke? takut gak nnti kitorang sampai naza pelawa masuk tapi tangan genggam parang… n bla bla bla …. hua hua hua
aku ::♥ Ala, naza ok punyer… lau x leh masuk, bincang la depan uma aku.. der banyak pokok… huhuhu
Itu lah sket. 2 msg. Tak silap aku dekat 9 msg men reply². haha
Hepi lepaking$ guys.

Okeh!! Nites Ouls.. aku nak masuk tidur. Sok banyak agenda nak aku uruskan.. hepi weekend. Lurveeeeeee u ouls. MuacCXxxx


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design