NUFFNANG

FOLLOW ME

+ BowLing USM +

Monday, April 26, 2010 0 Comments A+ a-

Kenangan .......i lurve n mishh dis momentPening aku pening....
hmm, ... Sejarah yang agak manis telah tercipta dekat Terengganu - UMT. Yelah, team boling popuan USIM tap pernahnya masuk top 10 ranking. Paling kuat mesti last or 2nd last. Total team yang bertanding 22 - 24 .Hmm. Aku pun. dapat top 10 female all event. Wow! Sounds good. aha! ........

Dis year, aku tak dapat la nak memperbaiki ranking n kedudukan aku inter - varsity bowling games. Faham sudah. Aku bawak orang kan. hehe. Urm.. Tapi yang lain ni macam tak semangat. Yang berkobar² semangat nak pegi n training skang si Ain. Kesian la plak aku ngan dier. Training gile babeng. Abes kelas g layan boling ngan kawan². Tu pun sebahagian tening gaks.

K.Rose, pun sama cam aku la, perbuatan orang. Tapi perbuatan yang baik, menambahkan umat Nabi Muhammad S.A.W . herm.. so. yang tinggal Emma, Kak Fia n Puan Jeep. Puan Jeep dah tarik diri awal². Aku tatau ape kes. Katanya nak jaga adik bersalin. hmm, walaupun banyak yang terpusing² soklan dalam paler aku ni, biar jek la dalam pale aku. Biar aku jek tahu. Malas nak tanya banyak² kali. Masuk ni, dah 2nd time.................... bla bla bla.....

Emma? .... baru pas kawin. Of coz tunggu baby. Aku tatau emma dah preggy or not. dia ni quite shy n pendiam sket n susah nak gitau klu tanak or tak boleh. Kalo dia lambat nak jawab soklan aku tu, mean dia tanak la tuh. Aku dah faham dah sket² perangai emma ni. hehe, she's a good frenz. Leh share everthings with her. Bout boling ni, aku tatau la.. Emma, pls answer.. NAK ON or NOT team ke USM.

Sis Fia plak... semalam gitau haku dia minta izin nak rest dari team boling a year. nak men badminton la plaknyer.... huhu, adoiyai.. time tak cukup owang ni la akak nak pi men sukan lain yer. huhu, saya dah gitau pengurus. N saya nak jumpa akak, emma, ain....kita bincang as 1 team. Macam mana kita nak built team ni dulu, kita jumpa, n kalo der pape hal pun kita jumpa okk.. saya bukan pengurus popuan.... kta sume player. so, sume same penting,. (",)

haha, aku pening. pening. pening. Ngan event Trio 23/5 ni lagi. baru 20 team reg. So how?...... kang aku batal jek event tu kan. Siyesly. aku terasa aku buat sorang². Tolong aaaa.. huhuh *nangeh*... huhu

Ok lar korang. Hope korang leh la fikirkan apa yang terbaek buat team. Klu team popuan tak hantar dis year, aku harap korang teruskan la latihan. Jangan end of dis year baru nak pegang bola balik.