NUFFNANG

FOLLOW ME

BlanK

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

Erm.. tado ape nak buat tengahari ni. Lepas makan nasi Beriani FREE, mata ni mulalah mengantuk. adeh!! no GOOD. huhu, sebelum tertidur baik aku merapu kat blog. lagipun 10 minit jek lagi nak kol 2. Tido kejap² nanti pening pale aku. Hurmm.. Hari ni hati berbunga² riang. Sebab, Big Bos dah luluskan cuti rehat aku untuk esok.. yeah!! lamanya cuti.. hehe.. Esok uruskan pendaftaran sekolah anak aku kat Sek.Keb.KLIA [ dekat ngan umah aku]

Esok pagi.. kita bangun pagi, sarapan.. lepas tu ke sekolah Apis.. Belajar rajin². Katanya nak jadi FI racer.. tak kisahlah apapun yang apis cita-citakan asalkan halal. hehe.. F1 racer.. popular wooo klu kena gayanya.. haha, ..Esok sesi mendaftar dari jam 8.00 – 1.00 petang. Doakan semuanya selamat. Amin, Insya’Allah.
Cuti Start Khamis till Ahad.
Ape nak buat ek?…..nantikan jekla ‘new update’ blog daripada aku. Klu aku busan sure aku gile-gile update blog nie.. hik hik hik…