FOLLOW ME

April 23, 2010

Bila

Bila kita GUMBIRA ..

* Ada yang dekat dengan kita,
* Yang jauh juga datang dekat
* Yang tak rapat cuba rapat
* Yang tak kenal cuba ramah

Bila kita BERSEDIH

* Yang terdekat pun rasa jauh
* Yang kenal macam tak kenal
* Yang Akrab makin jarak

Hidup ni, memang macam tu ker? .. macam tak adil.
Kenapa? Bila dan Mengapa perlu macam tu? Ke aku je yang rasa camtu? hmm NO KOMEN la ajulaa
Life must go on rite dear? .. huhuhu
Honestly tengah rasa sedey. TAPI KENAPA? .. more to Personal Matters.
Tader kena mengena ngan boling or opis. [ both tu, let it go tak perlu aku nak pk sangat use to it
Skang rasa alone je nak hadap. Kat sape nak story nie. Nak citer kat dier, dier pun der prob sendiri.
Cukup² lah kot semakkan pale otak dier. hmm . Tanggung sendiri lah ajulaa. U Can Do It Gurl. Be Strong. Like lagu yang dier share tu… Thanks Frenz . I Like it


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design