NUFFNANG

FOLLOW ME

BF + WesterN?

Tuesday, April 27, 2010 0 Comments A+ a-

Hmm.. today Breakfirst with Noin. Noin again? dah tader kawan lain kers? haha.. Biaq pi lah orang nak cakap ape. Kuar ngan Ain ada story mory sket about team. Bukan desperate sangat nak keluar.. okkk ...
Then tatau nak lepak mana, lepak arr As-Salam Bistro. Seperti biasa. Lepak minum kat situ leh menaikkan darah tinggi haku. Asik bikin aku marah ajo.. Then. Lain order, lain mari. Aku punya set Okkk lah. Nasi lemak + ayam goreng. Tapi aku nak 'kipak' a.k.a kepak. Ade ke bangla tu cakap ngan aku.. 'kipak tader' kwang kwang. Dia bagi 'dade' arghhhh banyak isi.. x suke x suke! Ain ape lagi. Bantai gelak... Haaa!!! hamikk ko.... ko gelakkan akak, last² ko gak yang susah nak explain 'roti salut telur' ko tuh. wakakaka... mamak tu siap datang bawak menu lagi. pun SALAH gak. memang tak faham bahasa Jerman da....... aduyai.. N lastly. we all NEKAD banned itu kedai....



Inilah menu WESTERN Ain yang kena makan pepagi.. ngan mayonise + sos + tomato...errr. kembang tokak den.. (",)