NUFFNANG

FOLLOW ME

Berkampung kat Alley @ Warta (",)

Sunday, April 25, 2010 0 Comments A+ a-

TONOMENT Boling IntER JabatAn 2010.
Main kat warta? Bangi Superbowl? .. Oh No!! ....... Apa nak buat...... Jawatankuasa Sukan maklumkan pada penyelaras last minit........ nak lane sedap like megalanes kena la gitau 1 atau 2 bulan lebih awal... ni, bagitau a week before kejohanan.... mana la nak dapat lane..

Nape tak main kat ARL powerbowl, Ampang Kajang or South City? Lane wood meh......... ramai yang memilih n tak minat....... :)
Aku sangat letey today. Jadi AJK. Ajk nyer nama dua orang. Yang buat kejenya sorang..... dengan keadaan aku skang ni, SEMPUT acik!! .. Kehulur kehilir.. kesana, amik score, jadi technicion lane pun yer gak... aduhai...... lain kali, tuan penyelaras, lantik ai sorang udah!.. Dah memang ai sorang jek buat keje....... huhuh ......

Neway, keputusan main kat bangi superbowl ni, memberi kelebihan kepada team perkhidmatan untuk rangkul kejuaraan kembali.. YES!! ..... Congrats all...... cuma aku sedey tengok performance pemain popuan.. nak capai 100 punyalah payah....... :)
Top rank player lelaki adalah dari team perkhidmatan. Good Job Guys. Tahniah again..

Rindunya nak memboling.......... 221 days to go...... CALM DOWN dear..... ekekek

Okay sume, ai sangat letey. mau zzzzzzzzzz awal.. rehatkan badan. Sok nak pegi keje dalam keadaan FRESH.

Nites babes.