NUFFNANG

FOLLOW ME

BanyaK Bizi TodaY

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

PAGI
Pagi ni aku ke sekolah apiz. Ada sukan katanya. Penutup minggu transisi darjah 1… Apiz paksa mama dier ni buat sandwich sardin 60 pek. adeh! … aku mangun kol 5 pagi ni.. buat sume… hehe.. Dapat bawa bekal sekali ke opis. lalalla.. urmm … Its okay for my lovely son… Anything n everything 4 u my dear..


Koje ♥
Hari ni, hari Khamis.. banyak nak kena settlekan…
> Payment > Surat Batal > Surat Order > Failing > Macam² la yang tak leh aku nak imagine kan.. haha.. kang tetibe ader je keje tambahan atas meja aku nieh.. . So.. kita perabis keje satu². Supaya tak pening dan teratur…

Have a nice day guys… Hepi working… Hari ni mungkin tak dapat nak melayan chat sangat.. Nak update 3 blog. Blog personal, blog bisnes… . Semoga aku sabarrrrrr ngan line tenet ni.. hahaha
Okay.. got to go… Daaa. wasalam…