FOLLOW ME

April 23, 2010

ApiZ + ExiteD

Today is first day my son reg skola darjah 1. Cepatnya masa berlalu ea… Dah besar dah.. haih ! Herm.. Ensemnyaaa anak aku… hehe.. jangan kena buli taw kat skola…klu mama tau.. siaplaaa daak tu hahaha

Punyalah xcited anak aku ni.. Hari ni, jam 5 pagi dah mangun. Mama dia lena lagi. Atoyaii!!….aku dah le tidow kol 2 pagi dok melayan prospek.. Klu bukan kerana business, aku lena sudah….. huhu… Mangun pagi, aku wat sarapan. Siapkan bekal apis. mama kans.. tanggungjawab berats sket laa.. aku siapkan apis.. rapikan rambutnya, pakaikan tali leher, pakaikan losyen, pakaikan bedak… herm.. wangi nyer anakku
Sampai kat skola jam 7.15 pagi, antar apiz g dewan.. perghh gile ramai parents! Sama cam aku lah.. antar anak kan.. ngeh ngeh. Tapi heran ek.. orang melayu punya perangai… guru besar dah cakap.. jangan ikut anak sampai kelas, jangan duduk kat kantin time rehat. Sume tak ikut! Sume ikut kapla sendiri….

Anakku plak, lepas breifing kat dewan, aku bagi anakku RM2, then apis said ‘ mama dan papa balik umah dulu lah, nnati kol 1 amik apis ek’…..wah!! bestnyaaa…macam orang mengantuk disorongkan bantal… lalalalla* aku dah le ngantuk.. best best!! xcited plak anak aku ni. Tak takut! tak nangis! tak hirau kat mama n papanya pun.. baguslah… takyah mama n papa cuti seminggu… heheh
Selamat Belajar yer.. Belajar rajin2…… lurveee u dear (^_^)

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design