FOLLOW ME

April 23, 2010

Ampun Maaf DipInta KAPTEN …. Aura Training tidak dapat diserap masuk ke Liga Semalam… Avg 165+ je.. adeh! hurmm… kena training lagi banyak² kali nampaknya… Skuad yang diperturunkan semalam, Kap Ariff, Amar dan aku.. aku dan Amar tidak se’BOOM’ kapten.. hahaha.. Kapten kaver sume… :p hahahaha… lawak betul la… Nak men HOOK ke tanak? Nak men Hook ke Spinner?… dah alang² masuk je bola tu.. baik men hook.. gagagga.. Masalahnya Hook tado dihati.. menten strettt jek la… Training makes perfect!! Lagipun.. semalam memang tak leh bla mainnya.. sume lari… that’s y bola tu bakup.. Jangan salahkan bola.. salahkan diri sendiri yang men cam ayamsss… hahahaha …Takpe. Try lagi Next game kay.. Apepun, Team Beta Menang semalam 11-5 .

Kapten : Sapu bersih 4-0 haha. GOOD job.. Next WEEK, konfem kena turun lagi… tado tapi-tapi hokey!
Amar plak : ter ‘kalah’ 1-3 ngan anchor Nilai Bowlers. Mana taknya.. STRIKE amar nyuruk……. haha.. sabar yer amar.. hehehe.. 9,9,9, 9 lagi……… dah macam no hantaran kawin plak…. larikkkk..
Aku?….. Draw 2-2 .. boleh menang sangat patutnya.. Dah men cam ayamss.. caner?.. haha..

Takpelah.. Rezeki memasing menang kalah, yang penting Support n have fun… Bukan cam mamat sowang tu.. tanak support team.. Ngek betul! sekeh karang…. apelaaa… hurmm…


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design