NUFFNANG

FOLLOW ME

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-


Alangkah sedapnya bubur ayam nie…

Pagi :
Cam biasa, tak sarapan, hanya membasahkan tekak dengan minum segelas Milo panas.. So. sangat degil! Da taw kepala tu tak serupa orang lain, tak tahan kllu tak makan.. lagi tanak isi pape.. haih! ajulaa ni.. batu ada duduk itu dalam kapla kaaa? hahaha . Aku memang cani.. Degil banyak.. bukan sikit hahah lol*… So.. tgh kirim kat huby makanan… huby lupeee … aiyakk! haha, bertambah kepeningan la aku weh! Tap takpelah, pesan 10 kali, 1 kali lupe ape de hal kan?…. Tak pe papa, mama ok jers! balik ni banje makan kay?…


KaunTer PetaNg 2 p.m – 7 p.m
Herm… jaa konter dalam keadaan dizzy … huhu..Tapi, ALhamdullillah, kawan-kawan ramai yang meneman daku dikala kepeningan. Melayan kegilaan mereka itu.. hilang sakit pening aku.. haha…layans beb! Dah la member baik aku yang sowang tu pun kepala gile hari ni.. haha, aku layan jekla… huhu… tergelak2 aku layan perangai derang nie.. adeh! Mesti student ingat, ‘apehal puan zura ni’? haha.. lantak kowang nak kate ape.. janji aku hepi n tak marah kowang hari ni,, gaggaga…..ThanX Fren.. makes me happy… luv u olss…

Line-Up LigabuMi BetA Vs NilAi BowlErs
Aku bincang ngan Kapten AriFf.. sape patut aku turunkan?….. Klu ikut line -up asal.. aku, RR dan Amar.. tapi oleh kerana team Beta kalah 2 minggu berturu2.., kita kena ubah strategi.. jangan marah ea guys.. Bukan tak caye, tapi kena juga ikut plan, dan mesti ada target.. ok… So.. LIne-up yang terkini adalah aku, ariff dan amar.. RR sebagai simpanan… Harap permainan aku ok n menten .. kalah melawan takpe.. tapi jangan lawan 12+ huhuh kenot kenot
To My Fren, Malam ni g HQ yer.. take care okay… jangan merempit haha.. asyukk la tue … bila nak dapat kenny rogers nie… huhu