NUFFNANG

FOLLOW ME

Aku Bukannya PEMARAH okkkk

Friday, April 23, 2010 0 Comments A+ a-

Aku bukannya pemarah, klu korang kenal aku, tentu korang faham perangai aku. Aku ni happy go lucky, ada gak yang kata aku ni ‘gile’.. benda tah pape.. stil gelak-gelak. Itulah aku. Aku bukannya mudah nak marah orang. Tapi kalau asik kena buat keje bodoh, jadi kuli yang tak sepatutnya, kena jadi bahan ngan orang lain, patut tak aku marah?.. Orang takder jiwa jek yang tak reti marah ni.
Aku suka sangat tambah kawan. Tapi only a frenz.. Not more than that ok! Kadang-kadang aku akui, aku too open dengan kawan-kawan.. hehe, ampunzz ea.. Maklumlaa terlebey suda… susah dikawal perangai ni, dah memang sejak azali begini, aku boleh berubah, tapi amik masa sket laa hehe :*


Dalam ramai² kawan, aku ada ‘kawan’ baik. ‘Dia’ sangat faham perangai aku yang ‘gile-gile’ ni. Thanks fren. Tabahkan diri yer melalui apa pun cabaran dan dugaan. Semoga berjaya dalam apa pun yang ingin kamu lakukan dan ceburi. Doaku sentiasa bersama kamu. Amin, Insya’Allah. Frenz 4 ever
p/s :klu ada yang terkena marah ngan aku tu, minta maaf la yer, korang pk la nape aku marah!! haha peace!!

* Kita tak perlu berubah untuk menjadi seorang yang lain. Better jadi diri sendiri lebih bagus*
oklah, aku nak tidow awal la malam ni, pale aku pening seharian, ditambah dengan demam.. adusss… tabahkan aku.. sabar dngan ujian sakit yang kecil-kecil ni, moga terhapus dosa kecil aku.. amin, Insya’Allah.